Együtt Lakhelyünkért, Együtt Egymásért
origOnline - Egy portál és egy közösség lakhelyedért
Molnár Tamás
Az origOnline vezetője

Ha egy mondatban kellene összefoglalnom az origOnline üzenetét, akkor egyértelműen és tisztán csak annyit mondanék, hogy az origOnline nem csak egy megszokott lakhely információs portál, hanem egy közösség összekovácsoló kezdeményezés is. Egy közösség, amely tagjainak - a lakhely szeretete mellett - fontos közös pont egymás megsegítése, az összetartás és a tettre készség.

Molnár Tamás vagyok, az origOnline vezetője. Remélem, hogy számodra is hasznos lesz portálunk és közösségünk tevékenysége. Csatlakozz hozzánk Te is, segítsd kezdeményezésünket! Segítsük egymást!

Helyi
KÖZÖSSÉG
"Együtt, mert A CÉL KÖZÖS ... "
Portálunkkal és helyi csapatunkkal minden olyan kezdeményezést támogatunk, ami lakhelyed fejlődését segíti. Legyen szó portálunkon való információ megosztásról, vagy programokon való részvételről. Csapatunk is kezdeményezni fog ilyen időszakos programokat, amelyekhez jó szívvel várunk minden együttműködő lakost, civil és egyéb szervezetet. Illetve csapatunk is szívesen csatlakozik más szervezetek által szerveződő kezdeményezésekhez, mozgalmakhoz.
FOGJUNK ÖSSZE, MERT A CÉL KÖZÖS:
segíteni lakhelyed fejlődésétés ez által egymást is.
Az origOnline több, mint a megszokott Internetes információs oldalak.
1) KÖZÖSSÉGÉPÍTŐ programunk:
Az origOnline helyi csapata egy összetartó közösség. A hozzánk csatlakozók nem csak szavakra, hanem tettekre is készek. Fontosnak tartjuk lakhelyed környezetének megóvását, a helyi kisgyermekek még színesebb élményekhez juttatását... Ennek érdekében időszakosan - akár más szervezetekkel is összefogva - település, erdő rendezést, gyermek programokat, pályázatokat és számos más programot szervezünk. Csapatunkkal, helyi közösségünkkel támogatunk minden egymást segítő kezdeményezést.
2) Az origOnline egy helyi KÖZÖSSÉGI PORTÁL is, ahol a lakosok kommunkálni tudnak egymással, fel tudják tölteni és értesülni tudnak a helyi, térségi rendezvényekről, a már nem használt, de használható holmijaikat fel tudják ajánlani, vagy el tudják adni, értesíteni tudják egymást az aktuális útviszonyokról és számos más egymást segítő információról. A helyi vállalkozások ajánlatait, egy helyen áttekinthetik, elérhetőségeiket, nyitva tartásukat, edzésidőpontokat néhány katintással elérhetik. Ezzel szeretnénk segíteni a nagyvállalatok melletti érvényesülésben a helyi gazdaság növekedését, illetve az információ gyors áramlását.
10% vissza program
A helyi vállalkozókkal ÖSSZEFOGVA
támogatjuk lakhelyed fejlesztését !!!
"Ne kérjünk, elvegyünk, hanem adjunk, tiszta szívből, feltétel nélkül.
Ha így teszünk, ezen szemlélettel hamarosan szembe találkozunk."
Mint minden más hasonló portál, az origOnline működtetését is a hirdetési szolgáltatások tartják fent. DE a fontosabb kérdés nem az, hogy mit kér, hanem hogy mit ad, vagy ad érte. Fő szemléletünk, hogy adjunk. Olyat létrehozni ami teremt. Teremt nekünk, és másoknak is. Ami a nagy közös(ség) érdekeit helyezi előre. Hirdetési szolgáltatások kialakításánál nem csak arra figyeltünk, hogy csak ügyfeleink felé legyünk hálásak bizalmukért, hanem, hogy a hirdetésre szánt összeg egy része helyben, lakhelyeden maradhasson. Ennek érdekében minden helyi vállalkozó hirdetésre szánt összegéből 10%-ot a település fejlesztésére fordítunk vissza. Ezt az elkülönített összeget az origOnline helyi csapata, közössége tudja felhasználni pl.: községszépítéshez szükséges eszközök , (zsákok, kesztyü, plakátok), ültetés esetén csemeték, tuják, stb megvételére, gyermek és egyéb programok szervezése esetén plakátok, szervezési költségek kiegészítésére, valamint további szükséges kiadásokra...
Az alapok mélyen a felszín alatt húzódnak...
Ne várjuk mástól a segítséget!
Segítsük MI EGYMÁST!
Ez az origOnline szemlélete
origOnline Adatbázis Kft - 2017
A közösség ereje
"Együtt Lakhelyünkért,
Együtt Egymásért"
Nincs felemelobb érzés, mint látni, hogy
a segítség, amit adsz célba talál, boldog és
köszönetet sugárzó tekintettel viszonozzák.
Ezen, adakozás elvén alapszanak az origOnline
közösségépítő kezdeményezései. Egy ember
cselekedete is nagy változást, inspirációt
eredményezhet, de egy hasonlóan
gondolkodó és tettre kész közösségnek
hihetetlen húzó ereje van. Tartsunk össze
és segítsük egymást helyi szinten!
Gondolkozz globálisan,
cselekedj lokálisan!
Önfejlesztő sarok

A békés, boldog élet mindenkit megillet.
Téged is! Az oda vezető utat, SAJÁT utját
azonban mindenkinek magának kell járnia.
Már most is rajta jársz! Lépj tovább, előre!
Kezd Te a változtatást és a Világ majd
Veled "változik". Ezen útat világítja meg,
vagy segíthet rajta a tovább haladásban
ezen önfejlesztő sarok.

Van, hogy két ember kétféleképpen látja ugyan azt a helyzetet... Miért?!
"Aktuális látásmódunk alapján gondolatok születnek, gondolataink érzelmekett váltanak ki, érzelmeink alapján hozunk döntéseket, döntéseink alapján cselekszünk, vagy nem cselekszünk, aminek következményei lesznek. Így jönnek létre más-más élethelyzetek, majd ismételten látásmódunk alapján alakul ki világképünk (gondolat) és kezdodik elorol. Példa: Ha számomra valami kihívást okoz, más számára félelmet kelt (látásmód -> kinduló gondolat) más lesz a lezajló folyamat. Tehát a kindulópont a látásmódunk, gondolkozási szokásaink. De annál is fontosabb az éber, tiszta TUDATUNK, hogy lehetoségünk van gondolkozási szokásainkon, változtatni, ez által a folyamatra hatással lenni.
Ez a rövid összefoglaló ugyancsak elindított egy folyamatot :) "
origOnline | Együtt Lakhelyünkért, Együtt Egymásért